12hoist4u ondersteunt training en kennis center in Oman

Begin maart 2013 ontvingen wij een verzoek van GIMT (Global Institute of Management and Technology) of wij belangstelling en mogelijkheden hadden voor het leveren van trainers voor diverse opleidingen op het gebied van hijsen en heffen in Oman. Snel werd duidelijk dat de betreffende trainingen aan een hoge standaard moesten voldoen, zouden worden beoordeeld door PDO (Petroleum Development Oman) en nog nauwelijks beschikbaar waren. Dat betekende dat er meer gevraagd werd dan het leveren van een deskundige trainer.

Omdat 12hoist4u haar focus volledig heeft op hijsen en heffen, was het management in staat de situatie in Oman en de doelstelling van GIMT op de juiste waarde in te schatten. Besloten werd extra hulp te vragen bij haar relatie SOMA Bedrijfsopleidingen te Harderwijk. De combinatie van 12hoist4u en SOMA Bedrijfsopleidingen met haar internationale reputatie als toonaangevende aanbieder van opleidingen op het gebied van hijsen en heffen, resulteerde in een voorstel dat goed werd ontvangen. De eerste goedkeuring voor twee lifting supervisor trainingen werd eind april gegeven. Hiermee brak de uitdagende periode aan om de inhoud van de training en de vakkundigheid van de trainer goedgekeurd te krijgen. Met 12hoist4u aan het roer, lukte het GIMT om 2 trainingen voor supervisors te organiseren in juni. Voor deze eerste trainingen werd de heer Gerrit van Ee als trainer geselecteerd, geïntroduceerd aan GIMT en goedgekeurd.

De trainingen zijn bijgewoond en beoordeeld door afgevaardigden van Petroleum Development Oman en werden als erg goed beoordeeld.

Samenwerkingsovereenkomst voor de duur van 2 jaar

Gebaseerd op deze evaluatie, is GIMT formeel goedgekeurd als leverancier van trainingen op het gebied van hijsen en heffen volgens door PDO gestelde veiligheidseisen. Het bovenstaande heeft geresulteerd in een exclusieve samenwerkingsovereenkomst voor de duur van twee jaar tussen de Al-Safwa Group & Partners en 12hoist4u!

In het bijzijn van zowel lokale ambtenaren alsmede het team van Al Safwa, bestaande uit mr Vivek Sridhar en mr Isam Elmahdi, dat een bijdrage leverde aan de cursus en het succes, werd het Memorandum of Understanding ondertekend door de heer Warith Al-Kharusi, Executive Director en voorzitter van de Al Safwa Group en Peter Verhoef, eigenaar en directeur van 12hoist4u.

Onderwerpen van de overeenkomst

De samenwerkingsovereenkomst heeft haar primaire focus op de ontwikkeling van een volledig pakket trainingen voor alle functies op het gebied van hijsen en heffen, zoals: machinist mobiele kraan, machinist autolaadkraan, machinist bovenloopkraan, uitvoerder hijswerken, technisch specialist, hijsbegeleider, bediener hoogwerker en heftruck machinist.
Voor deze trainingen zal 12hoist4u op exclusieve basis de trainers leveren. Een toekomstige ontwikkeling voorziet in een 'train de trainer' programma om de taalbarrière voor Arabisch en Hindi sprekend personeel op te lossen.
Gelijktijdig voorziet deze overeenkomst in een samenwerking op het gebied van recruitment in de nichemarkt van hijsen en heffen.
Voor de Al Safwa Group wordt ook de weg vrijgemaakt voor het opzetten van een keurings- en inspectiedienst voor hijsgereedschappen, waarbij 12hoist4u ondersteunt met onafhankelijke keurmeesters. Samengevat, een Al Safwa kenniscentrum voor hijsen en heffen in Oman!

Perfecte match

De Al-Safwa Group & Partners en 12hoist4u zijn een ideale match omdat beide bedrijven dezelfde visie hebben: marktleider zijn in een zorgvuldig gekozen markt waarin zij zich thuis voelen, kwalitatief hoogstaande service bieden, nooit concessies doen aan veiligheid en bovenal waarden toekennen aan het nakomen van beloftes.

Het spreekt voor zichzelf dat beide bedrijven vastbesloten zijn de overeenkomst tot een succes te maken!

Al-Safwa Group & Partners

Al-Safwa LLC & Partners is een toonaangevende groep van bedrijven die gespecialiseerd is in het verzorgen van “End to End” oplossingen in diverse sectoren zoals Logistiek Management, Informatie Technologie, Professionele Dienstverlening, Vastgoed Management, Bedrijfscommunicatie en Toerisme. Zij zijn een gewaardeerd partner van de Al Yousef Group LLC.

De Al Yousef Group is een investeringsmaatschappij die zich bezighoudt met diverse activiteiten op het gebied van financiele dienstverlening, olie en gas, vastgoedontwikkeling, telecommunicatie, handel en dienstverlening.
Truck Oman en Premier Worldwide Services, in combinatie met het kenniscentrum op het gebied van hijsen en heffen, zijn hierbij het vermelden waard.
Truckoman is Oman’s belangrijkste leverancier op het gebied van specialistische logistieke oplossingen. Zij specialiseren zich in de kerntaken: olie en gas, logistiek, supply chain management en totale logistieke dienstverlening. Zij hebben meer dan 1.000 personeelsleden en zijn trots op het feit dat dit op ieder niveau, een bovengemiddeld aantal Omani is.

Premier Worldwide Services LLC is een toonaangevend full-service bedrijf in Oman, met de focus op wereldwijde oplossingen voor de olie- en gas gerelateerde diensten, logistiek en transport.


Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
12hoist4u op Twitter
Contact

12hoist4u (hoofdkantoor)
Legmeerdijk 313 (kantoor 140 - 50)
1431 GB Aalsmeer
Nederland
T: +31-(0)30-6342078
F: +31-(0)30-6342079
info@12hoist4u.com

12hoist4u Postadres
Tiendweg 24
2671 SB
Naaldwijk

Onze klanten
© 12hoist4u 2024 OTYS Recruiting Technology