Mieke van der Heijden is 12hoist4u's General Manager

Met trots presenteert 12hoist4u haar nieuwe general manager, Mieke van der Heijden.

Mieke is binnen de detacheringsbranche van een uitzonderlijke klasse, ze heeft een professionele houding en beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen.

Met Mieke’s komst is 12hoist4u vastbesloten om de voorwaartse trend door te zetten die zes maanden geleden is ingezet met de komst van Gerwin, Femke en Jenny. Deze uitbreiding op kantoor is het resultaat van een significante toename in het aantal aanvragen door diverse wereldwijde marktleiders die onze professionaliteit en hoog service niveau hebben ontdekt. Steeds vaker wordt 12hoist4u benaderd door internationale marktleidende bedrijven met gespecialiseerde verzoeken waarbij advies op maat vereist is. Wij zijn blij u te kunnen melden dat meer dan 90% van deze verzoeken is ingevuld met behulp van ons uitgebreide en professionele netwerk van hef-, hijs-en gespecialiseerd transport professionals. 12hoist4u is in staat om ervaren en gekwalificeerd personeel te leveren binnen elke tak van de hef-, hijs- en gespecialiseerd transport industrie.

Met al een zeer indrukwekkende en allround carrière van 28 jaar ervaring in de HR, account management en sales zal Mieke van toegevoegde waarde zijn. Ze heeft 14 jaar als HR manager gewerkt, gevolgd door zes jaar als eigenaar van haar eigen bedrijf, en in de afgelopen acht jaar heeft zij gewerkt als sales manager/senior account manager binnen de technische detacheringsbranche. Ze beschikt over een royale en veelzijde ervaring op elk commercieel vlak van de detacheringsbranche. In haar nieuwe functie heeft Mieke als doel om 12hoist4u naar een hoger niveau te dirigeren en de internationale activiteiten uit te breiden. Als general manager is zij verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering en waarborgt de kwaliteit. Tevens is Mieke de contactpersoon als het gaat om alle ISO 9001:2008 Quality Management Systems gerelateerde zaken en zorgt ze voor de dagelijkse realisatie en implementatie van 12hoist4u’s VCU certificering.

Bent u op zoek naar een lifting supervisor, heavy lift offshore kraanmachinist, project manager of onshore/offshore rigger? Of kent u misschien een ervaren specialist in onze tak van sport? Neem zo snel mogelijk contact met ons op en bel naar 030 6342078 of stuur een email naar info@12hoist4u.com. Indien u in contact wil komen met Mieke dan kunt u haar per mail bereiken op: mieke.van.der.heijden@12hoist4u.com.


Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
12hoist4u op Twitter
Contact

Tiendweg 24
2671 SB Naaldwijk
Nederland
T: +31-(0)30-6342078
F: +31-(0)30-6342079
info@12hoist4u.com

Onze klanten
© 12hoist4u 2024 OTYS Recruiting Technology