Nieuwe collega en NEN 4400-1 voor 12hoist4u

12hoist4u is een dynamisch bedrijf en maakt een sterke groei door. Het verheugt ons ook zeer dat wij wereldwijd steeds vaker aanvragen voor offshore functies mogen ontvangen. Tevens wordt ons steeds vaker de vraag gesteld mee te denken in maatwerkoplossingen voor nu en in de toekomst. Om een verdere, succesvolle uitbouw in deze sector te realiseren, stellen wij u met gepaste trots onze nieuwe medewerker voor:
  

Charlotte Goddijn - Accountmanager Offshore

Vanaf 2 september is Charlotte Goddijn werkzaam bij 12hoist4u in de functie van Accountmanager Offshore. Charlotte heeft gewerkt als Hoofd Inkoop bij Koninklijke Munt; bij Tatasteel heeft zij gewerkt als Accountmanager. Bij Unique Uitzendbureau heeft zij gewerkt als Vestigings- en Districtsmanager. Relatiebeheer, new business, pro actief meedenken met klanten, inrichten van personeelsplanningen/poolmanagement en het verzorgen van maatwerkoplossing zijn enkele van haar sterkste punten. Tevens heeft zij een brede ervaring opgedaan in het recruiten in de branche techniek voor diverse functies.  

Charlotte heeft de studie Werktuigbouwkunde succesvol afgerond. 

Met haar commerciële, technische en intermenselijke achtergrond zijn wij ervan overtuigd dat Charlotte een toegevoegde waarde kan zijn voor uw organisatie.

Wilt u persoonlijk kennismaken met Charlotte, dan kunt u haar bereiken op 030-6342078 of per email: charlotte.goddijn@12hoist4u.com

Zij maakt graag een vrijblijvende afspraak om onze dienstverlening toe te lichten.

                                                                                                                                                                                    
    

NEN 4400-1

Zoals u wellicht weet is 12hoist4u NEN 4400-1 gecertificeerd. Dit certificaat wordt afgegeven en gecontroleerd door de Stichting Normering Arbeid.

Doel van de certificering is het beperken van risicoaansprakelijkheid voor niet afgedragen belastingen en sociale verzekeringspremies. Het is dus een garantie dat een bedrijf beschikt over een deugdelijke personeels- en loonadministratie. De certificering wordt opgenomen in een openbaar register.

Op 28 augustus 2013 heeft een auditor van VRO onze administratie gecontroleerd conform de NEN 4400-1 norm. Hierbij zijn geen afwijkingen geconstateerd en ons certificaat is daarmee weer voor een half jaar verlengd!

U kunt er dan ook verzekerd van zijn zaken te doen met een betrouwbare partner!


Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
12hoist4u op Twitter
Contact

12hoist4u (hoofdkantoor)
Legmeerdijk 313 (kantoor 140 - 50)
1431 GB Aalsmeer
Nederland
T: +31-(0)30-6342078
F: +31-(0)30-6342079
info@12hoist4u.com

12hoist4u Postadres
Tiendweg 24
2671 SB
Naaldwijk

Onze klanten
© 12hoist4u 2024 OTYS Recruiting Technology