'Want-to-hoist-for-you' viert 5-jarig bestaan

12hoist4u, marktleider op het gebied van het leveren van professionele medewerkers voor functies gerelateerd aan de hijs- en hefbranche wereldwijd, viert in oktober haar 5-jarig bestaan. Sinds de opstart, met 2 medewerkers, is de onderneming inmiddels gegroeid tot een gerenommeerd en erkend nationaal én internationaal recruitmentbureau in een nichemarkt waaraan zij volledig zijn toegewijd: hijsen, heffen, heavy lift en gespecialiseerd transport.
12hoist4u beschikt over een groot bestand van specialisten in alle voorkomende functies, gerelateerd aan hijsen en heffen, en heeft deze specialisten op elk continent geplaatst met uitzondering van Australië; dit zal in de nabije toekomst ook gerealiseerd gaan worden.

Over 12hoist4u

“Sinds de oprichting van 12hoist4u in oktober 2008 hebben wij geconstateerd dat er wereldwijd grote vraag is naar een betrouwbare partner met kennis van zaken" aldus Peter Verhoef, eigenaar en oprichter van 12hoist4u. Onze focus ligt dan ook continue op het verbeteren en verdiepen van werkprocessen en veiligheidsaspecten, up to date blijven van marktontwikkelingen en het recruiten van professionals wereldwijd met als doel een betrouwbare leverancier voor hijs- en hefprofessionals in de markt te zijn. "In de loop der jaren hebben wij onze kenmerkende strategische benadering van de markt en een geavanceerd kwaliteits- en verslagleggingssysteem verder ontwikkeld met behulp van een enthousiast team. Wij hebben interessante toekomstplannen en ik kijk uit naar de komende 5 jaar” zegt Peter.
Met tientallen jaren ervaring in hijs- en hefsector, gecombineerd met een ruime kennis van de internationale werving-en selectiebranche, heeft het 12hoist4u team een brede basis gelegd voor de toekomst.

Onder leiding van Mieke van der Heijden als bedrijfsleidster, hebben wij tot op heden een algehele groei doorgemaakt op elk bedrijfsaspect; met name de realisatie van longterm contracten met diverse toonaangevende bedrijven en een stijgende lijn in de omzet.

Veiligheid

Veiligheid is voor 12hoist4u cruciaal. Op het gebied van incidenten is ons doel Goal Zero en wij zijn ervan overtuigd dat werken zonder noemenswaardige incidenten mogelijk is ook al zijn we ons ervan bewust dat er altijd operationele risico’s zullen zijn gerelateerd aan de aard van ons bedrijf: hijsen en heffen. Tot nu toe hebben wij onze doelstelling behaald: geen enkel bedrijfsongeval!

Om dit doel te realiseren blijven wij continue nieuwe initiatieven uitrollen om onze veiligheidspolicy te optimaliseren en verankeren. Een onderdeel hiervan is onze VCU certificering; opgenomen in ons bedrijfsbeleid en volledig geïmplementeerd bij zowel onze kandidaten als opdrachtgevers, het houden van toolboxmeetings. Wij hebben geïnvesteerd in een geautomatiseerd personeelssysteem dat ons in staat stelt op regelmatige basis, dan wel op ad-hoc basis, veiligheidsinstructies te versturen naar onze medewerkers. Door de strikte naleving van de veiligheidsregels minimaliseren wij het risico dat er schade ontstaat aan het kostbare materieel van onze klanten die worden bediend, begeleid of beheerd door onze medewerkers.

Wij zijn van mening dat veilig werken de verantwoordelijkheid is van een ieder die voor, met of via 12hoist4u werkt. Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit en daarin zullen wij nooit concessies doen!

Een blik op de toekomst

Met de eerste tekenen van economisch herstel in het vooruitzicht ziet de toekomst van 12hoist4u er veelbelovend uit. Naast de uitdagingen en verwachtingen voor de komende vijf jaar willen wij graag de onderstaande punten uitlichten:

  • Ondernemers met eigen materieel worden in financieel opzicht geleidelijk aan gedwongen hun eigen personeel te outsourcen en zullen gaan werken met een flexpool van specialisten. De overgang van ‘vaste arbeidskosten naar flexibilisering’ resulteert in serieuze besparingen, waarbij 12hoist4u een significante rol zal spelen.
  • Kraanverhuurders en heavy lift bedrijven worden in toenemende mate afhankelijk van het inzetten van tijdelijk personeel gedurende piekperiodes, zoals shutdowns en onderhoud in de olie en gas, chemische en petrochemische industrie.
  • Door een groeiend veiligheidsbewustzijn en de noodzaak om aan de regels en richtlijnen te kunnen voldoen, stijgt de vraag naar HSEQ en supervisors, gespecialiseerd in hijs-, en hefmiddelen en procedures.
  • De toenemende vergrijzing van de beroepsbevolking, gecombineerd met een tekort aan nieuwe werknemers, is nadrukkelijk aanwezig in de publieke- en de oliesector, chemische industrie, mijnbouw, ruimtevaart en defensie. Veel bedrijven waar mee wij werken, worden nu al geconfronteerd met dit probleem. Een oplossing hiervoor is het aanpassen van werktijden en werkzaamheden van hun huidige medewerkers met als aanvulling het inhuren van ervaren specialisten bij 12hoist4u zodat de medewerkers langer kunnen doorwerken. Bijkomend voordeel is dat de kennis en kunde niet verloren gaat en jongere medewerkers opgeleid kunnen worden door deze specialisten.

 


Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
12hoist4u op Twitter
Contact

Tiendweg 24
2671 SB Naaldwijk
Nederland
T: +31-(0)30-6342078
F: +31-(0)30-6342079
info@12hoist4u.com

Onze klanten
© 12hoist4u 2024 OTYS Recruiting Technology