Dienstverlening voor vaste functies en vestiging in Noorwegen

Wij zijn trots om u deze maand te informeren over twee nieuws onderwerpen.
Het eerste onderwerp heeft alles te maken met onze dienstenportfolio. Op 'ad hoc' basis zijn wij onze klanten van dienst geweest bij het werven voor vacatures voor vaste functies. Omdat we een groeiend aantal aanvragen voor het werven bij een permanente functie, onder meer afkomstig uit olie & gas industrie, van olie & gas gerelateerde aannemers en EPC contractors om enkele markten te noemen, is er besloten de werving voor vaste functies aan onze dienstverlening toe te voegen.

Het tweede onderwerp informeert u over onze eerste internationale kantoor dat wij recent hebben opgericht: 12hoist4u Norge AS. De olie & gas industrie is de belangrijkste industrie in Noorwegen.
De wereldwijde offshore olie- en gas activiteiten vinden plaats in steeds dieper wateren, en het is steeds ingewikkelder om offshore putten te bedienen. De Noorse toeleveranciers hebben wereldwijd een leidende positie in de onderzeese olie en gas industrie.

Introductie Senior Recruiter permanente vacatures

Wij zijn zeer verheugd om onze nieuwe Senior Recruiter, Heleen Terpstra, bij u te introduceren.
Met deze nieuwe rol, die het resultaat is van de continu groeiende mogelijkheden, zowel lokaal als internationaal, is het de ambitie van 12hoist4u haar activiteiten in de nichemarkt van hijsen en heffen te vergroten.
Heleen is een zeer ervaren allround HR professional. Zij is meer dan 35 jaar werkzaam geweest bij de Koninklijke Shell Groep in diverse HR functies: payroll- en salaris administratie, expatriate services, training & opleidingen en als personeelsadviseur. De laatste functie die zij bij Shell vanuit Den Haag vervulde was die van technisch recruiter experienced hires, hoofdzakelijk voor Operatie en Onderhoud, voor de locaties Shell Pernis en Shell Moerdijk.

Met de komst van Heleen is 12hoist4u vastbesloten de opwaartse trend door te zetten. Deze groei is het gevolg van de toenemende belangstelling van verschillende toonaangevende bedrijven die onze professionaliteit, hoog niveau van dienstverlening en onze kennis hebben ontdekt. Steeds vaker wordt 12hoist4u benaderd door internationaal toonaangevende bedrijven met gespecialiseerde verzoeken en op maat gemaakt advies. Wij zijn blij u te kunnen melden dat meer dan 90% van deze verzoeken is ingevuld met behulp van ons uitgebreide en professionele netwerk van hijs-, hef- en gespecialiseerd transport professionals.
12hoist4u is in staat om ervaren en gekwalificeerd personeel te leveren voor elke klant van allerlei soorten industrieën die behoefte heeft aan personeel met kwalificaties op het gebied van hijsen en heffen. Dit kunnen de grote olie en gas bedrijven zijn die Technical Authorities nodig hebben, EPC contractors die Rigging Engineers zoeken, Internationaal werkende aannemers die een Veiligheidskundige nodig hebben met specialisatie hijsen en heffen of een zwaar transport en kraanverhuurbedrijf dat hijskraan machinisten nodig heeft.
In haar nieuwe functie zal Heleen verantwoordelijk zijn voor het recruiten en headhunten. Gelijktijdig heeft zij ook de ambitie om de dienstverlening van 12hoist4u naar een hoger niveau te tillen! Zij is het eerste aanspreekpunt bij het invullen van uw vaste (permanente) vacatures.

Heleen is getrouwd met Klaas, een gepensioneerd Shell Nederland Raffinaderij B.V. Pernis Maintenance & Integrity Supervisor en voorzitter van de ondernemingsraad Pernis en centrale ondernemingsraad in Nederland. Zij hebben één dochter, houdt van koken, lezen, fitness en wandelen met hun hond.

Hebt u uitstaande vacatures, die nauwelijks in te vullen zijn waarbij kennis en vaardigheden vereist zijn van hijsen, heffen en transport? Of kent u misschien een ervaren specialist in onze tak van sport? Neem zo snel mogelijk contact op en bel naar 030 6342078 of stuur een email naar info@12hoist4u.com.
Indien u in contact wil komen met Heleen, dan kunt u haar per mail bereiken op: heleen.terpstra@12hoist4u.com.

12hoist4u opent haar eerste internationale kantoor in Noorwegen

We zijn verheugd u ons eerste internationale kantoor, dat wij in Noorwegen openden, te kunnen melden: 12hoist4u Norge AS, een 100% dochterbedrijf van 12hoist4u.
12hoist4u is al een aantal jaren met succes klanten voornamelijk in België en Nederland van dienst. De opening van een kantoor in Noorwegen zal profiteren van de mogelijkheden in het land met haar groeiende olie en gasindustrie en alle daaraan gerelateerde bedrijven. Het verhoogt onze dienstverlening naar nieuwe en bestaande klanten in de Noorse sector.
De adres- en contactgegevens voor 12hoist4u Norge AS worden op korte termijn via onze website bekend gemaakt.


Vacatures
inOmgeving Rotterdam
inOmgeving Antwerpen
inNationaal / Internationaal
inRegio Antwerpen
12hoist4u op Twitter
Contact
12hoist4u (hoofdkantoor)
Kokermolen 6 - unit 1.07
3994 DH Houten (Utrecht)
Nederland
T: +31-(0)30-6342078
F: +31-(0)30-6342079
info@12hoist4u.com

12hoist4u Norge AS
Brugata 14
3832 Lunde
Norway
T: +47-(0)35-706305
F: +47-(0)35-706309
norway@12hoist4u.com
Onze klanten
© 12hoist4u 2020 OTYS Recruiting Technology