Met deze uitspraak van Dhr. Til Kroes, voorzitter Vereniging Verticaal Transport, werd de Algemene Ledenvergadering op 8 december jl. geopend. Dat er in Nederland steeds meer flexibele banen bijkomen ten koste van vaste banen, was natuurlijk al wat langer bekend. Gelijktijdig vraagt hij zich af of ondernemers wel proactief reageren op de markt in zowel goede als slechte tijden. Dat betekent nu aanpassen en bij minder werk dus inkrimpen. Maar wat te doen bij vraag naar meer personeel? Dan moeten we samenwerken met de middelen die we hebben.


Het probleem
Flexibilisering is nodig om de pieken en dalen bij het inzetten van het zeer kapitaal intensieve materiaal op te kunnen vangen, zonder daarvoor extra personeel op de loonlijst te hebben. Om bij continu diensten en werken in het weekend verzekerd te zijn van voldoende personeel en om met de markt mee te bewegen, is dus een andere benadering van personeelskosten noodzakelijk. Het principe van één extra medewerker op elke tien machinisten is niet meer van deze tijd!

12hoist4u hanteert het ‘drie schillen’ principe waardoor wij gericht kunnen inspelen uw aanvraag om zo de juiste mensen op de juiste plaats te kunnen inzetten. Drie schillen met vakmensen die beschikken over een uitstekende opleiding en een ijzersterke motivatie om onze klanten professioneel, risicoloos en efficiënt te ondersteunen voor een kortere of langere periode. Kortom, mensen die weten wat ze moeten doen!

De eerste schil bestaat uit medewerkers in dienst van 12hoist4u. Zij zijn flexibel inzetbaar op meerdere plekken binnen de activiteiten op het gebied van hijsen, heffen, “heavy lift” en gespecialiseerd transport.
In de tweede schil bevinden zich vakkundige mensen die geschikt zijn om kortdurende opdrachten uit te voeren; perfect bij onvoorziene situaties zoals ziekte of drukte. 12hoist4u heeft al een aantal jaren uitstekende ervaring met  “oudere” arbeidskrachten. Ook beschikken wij over een aantal vakspecialisten, sommige met meer dan 40 jaar ervaring, die uitstekend geschikt zijn om de toekomstige generatie te trainen en te begeleiden. 
De laatste schil bestaat uit ZZP-ers en oproepkrachten. Allen zijn, zonder uitzondering, zeer ervaren en vakkundig en uiteraard in het bezit van alle wettelijke en door de industrie vereiste trainingen en opleidingen. Ze worden met zekere regelmaat ingezet bij dezelfde opdrachtgever waardoor ze op de hoogte zijn van de procedures, eisen en gewoonten van de opdrachtgever. Ze kennen het klappen van de zweep.

Nemen arbeidskosten een te groot percentage van uw vaste kosten in beslag? 12hoist4u werkt proactief mee aan de realisatie van kostenbesparing door flexibilisering van de arbeidskrachten binnen uw bedrijf. Structureren van dit proces kost tijd en energie en daar kan 12hoist4u een bijdrage in leveren. Het (deels) flexibiliseren van de arbeidskosten in samenwerking met 12hoist4u is haalbaar en voor de specialistische medewerkers geen uitdaging.

12hoist4u onderscheidt zich van haar concurrenten doordat ze volledig zijn toegewijd aan de invulling van personeel in de wereld van het verticale transport in Nederland en wereldwijd. Onze specialisatie garandeert dat onze medewerkers weten waar ze het over hebben waardoor ze hun kennis en kunde snel in de praktijk brengen bij het oplossen van uw probleem.


Wij streven er naar de beste te zijn, de beste te blijven en onszelf elke dag te verbeteren.


Vacatures
inOmgeving Rotterdam
inOmgeving Antwerpen
inNationaal / Internationaal
inRegio Antwerpen
12hoist4u op Twitter
Contact
12hoist4u (hoofdkantoor)
Kokermolen 6 - unit 1.07
3994 DH Houten (Utrecht)
Nederland
T: +31-(0)30-6342078
F: +31-(0)30-6342079
info@12hoist4u.com

12hoist4u Norge AS
Brugata 14
3832 Lunde
Norway
T: +47-(0)35-706305
F: +47-(0)35-706309
norway@12hoist4u.com
Onze klanten
© 12hoist4u 2020 OTYS Recruiting Technology