Lidmaatschap Deltalinqs en Seminar over aansprakelijkheden

Deze maand brengen wij de volgende onderwerpen onder uw aandacht:

  • Ons lidmaatschap van Deltalinqs
  • Een seminar dat wij organiseerden over aansprakelijkheden in het verticale transport

Deltalinqs behartigt de gezamenlijke belangen van meer dan 95% van alle logistieke, haven- en industriële bedrijven in de mainport Rotterdam. Hijsen, heffen en gespecialiseerd transport spelen bij de overgrote meerderheid van de bedrijven een vooraanstaande rol.
Met onze focus op gespecialiseerde medewerkers en de consultancy mogelijkheden in het expertise gebied hijsen, heffen en gespecialiseerd transport zal 12hoist4u waar nodig ondersteuning geven.

Over aansprakelijkheden bij het inhuren van tijdelijke medewerkers krijgen wij al sinds de start van 12hoist4u de nodige vragen. En terecht, want verticaal transport, hijsen, heffen en gespecialiseerd transport zijn activiteiten die vele en grote risico’s met zich meebrengen. Daarom organiseerden wij over dit onderwerp een seminar.

Deltalinqs lidmaatschap voor 12hoist4u

Al bijna twee jaar is 12hoist4u aangesloten bij Deltalinqs als buitengewoon lid. Deltalinqs wordt beschouwd als het aanspreekpunt voor en de spreekbuis namens de ruim 700 aangesloten bedrijven en verenigingen. Via haar unieke netwerk van contacten is Deltalinqs raadgevend partner op regionaal niveau, met de regering en de EU.
Meer informatie over Deltalinqs en haar leden kan worden gevonden op hun website.
Van het lidmaatschap profiteren zowel de Deltalinqs-leden als 12hoist4u.
Hijsen, heffen en gespecialiseerd transport zijn activiteiten met verhoogde risico’s en alle geassocieerde leden hebben eenvoudiger toegang tot de diensten van 12hoist4u:

  • Voorzien in tijdelijke of vaste medewerkers, zoals hijskraanmachinisten, riggers, trainers in verticaal transport, heavy lift supervisors en engineers, keurmeesters hijs- en hefmiddelen en inspecteurs om enkele functies te noemen
  • Opzetten van bedrijf specifieke procedures voor hijsen en heffen
  • Hulp bij en controle op de naleving van de wetgeving, voorschriften en procedures
  • Incident onderzoek op het gebied van hijsen en heffen
  • de gespecialiseerde training: “Person In Charge” van hijsen en heffen.

Aan de andere kant profiteert 12hoist4u van het sterke Deltalinqs netwerk.

Goed bezocht seminar over de aansprakelijkheden in het verticale transport

Op 22 september organiseerde 12hoist4u een seminar over de aansprakelijkheden in het verticale transport.
Rabobank Kromme Rijstreek faciliteerde een interactieve middag welke door bijna 50 leden van diverse branche organisaties en geïnteresseerden uit de verticaal transport branche werd bezocht en erg werd gewaardeerd.
Mark Goorts (advocaat bij Taylor Wessing) en Hans Brankaert (risicodeskundige bij Interpolis) namen alle aanwezigen mee in de wereld van aansprakelijkheid, schade en verzekering in het verticaal transport.
Verhuren van machines, werken "aannemen", verschillende contractvormen, tijdelijk medewerkers inhuren....
Gebruik makend van herkenbare voorbeelden uit de praktijk en door de aanwezigen gestelde vragen werd deze complexe materie helder uiteengezet. De belangrijkste lering van deze middag was zonder twijfel: “zorg dat de gemaakte afspraken helder en duidelijk worden vastgelegd, inclusief de verantwoordelijkheden”.

Voor Nederlandse geïnteresseerden die over dit onderwerp kennis willen uitwisselen is de LinkedIn groep: “Aansprakelijkheden in verticaal transport” gemaakt. U bent van harte uitgenodigd daarvan lid te worden en uw vragen in te brengen.

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
12hoist4u op Twitter
Contact

Tiendweg 24
2671 SB Naaldwijk
Nederland
T: +31-(0)30-6342078
F: +31-(0)30-6342079
info@12hoist4u.com

Onze klanten
© 12hoist4u 2024 OTYS Recruiting Technology