Machinist Kraan op Lorry

Topbaan

Company profile

Onze klant stuurt op grensverleggende oplossingen op het gebied van railinfrastructuur, spoorvoertuigen en mobiliteits- en informatiesystemen. Zijn visie is aantrekkelijk spoorvervoer gericht op de reiziger, wat veilig en betrouwbaar maar ook duurzaam is. Er wordt aandacht besteed aan 'energiezuinig', 'schoon' en ook 'passend in de omgeving'. Het spoorsysteem is naast veilig ook betaalbaar, dit alles maken zij aantoonbaar door oplossingen voor slim onderhoud.

Job description

Als KROL Machinist bedien en onderhoud je de kraan op lorries, ten behoeve van het bouwen en onderhouden van het spoorwegennet. De kraan op lorries is naast zijn functie als graafmachine multifunctioneel inzetbaar vanwege zijn diverse hulpstukken. Hierdoor is je takenpakket ook afwisselender. Door goede voorbereiding en het opvolgen van de correcte voorschriften start jij jouw werkzaamheden. Samen met de uitvoerder beoordeel je de haalbaarheid van het werk en behandel je eventuele afwijkingen. Door je goede communicatieve vaardigheden weet jij goed uit te leggen aan je collega's waarom sommige dingen niet mogelijk zijn of juist op een bepaalde manier moeten gebeuren. Veilig werken staat bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast is het werk door heel Nederland en zo zie je steeds weer nieuwe dingen. Het werk vindt veelal plaats in de nachten en weekenden omdat dan de last van reizigers beperkt is, dus een flexibele instelling is wenselijk.

Job requirements

Onze KROL Machinist beschikt over de onderstaande bekwaamheden:

• Relevante opleiding gelijk aan SOMA/SBW
• Een geldig TCVT certificaat W5-02
• VCA Basis, VOL is een pré
• Passie voor het vak en de machine
• Relevante werkervaring
• Communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling
• Beschikbaar in nachten en weekenden

Mocht je niet op alle punten kunnen aansluiten, maar wel de uitdaging aan willen en over het juiste DNA beschikken, nodigen wij je toch uit om alsnog bij ons te solliciteren.

Remuneration package

Er wordt naast een goede cao ook veel aandacht besteed aan ontwikkeling en scholing, je krijgt kansen om je ambities vorm te geven. Ook wordt er waarde gehecht aan vitaliteit en gezondheid en worden daar specifieke programma's voor aangeboden. Pensioen en WIA-exedentenverzekering behoren ook bij de arbeidsvoorwaarden.

Job location

Verschillende locaties in Nederland

Want to apply or have a question?

Interesse in deze vacature? Klik dan hieronder op ‘solliciteer’ en volg de stappen. Snel na je inschrijving ontvang je per mail een ontvangstbevestiging.
Ook houden wij je, na het ontvangen van je interesse voor deze vacature, regelmatig op de hoogte van de actuele vacatures bij 12hoist4u.

Wil je eerst meer informatie of heb je specifieke vragen, dan is Peter Verhoef de contactpersoon.

About 12hoist4u

12hoist4u is gespecialiseerd in het verzorgen van de juiste personeelsbezetting in de niche markt voor hijsen & heffen, heavy lift en gespecialiseerd transport met vakbekwaam en ervaren personeel. Onze 12hoist4u professionals zijn uitstekend opgeleid en gemotiveerd om onze klanten risicoloos en efficiënt te ondersteunen voor een kortere of langere periode. Het is de ambitie van 12hoist4u, om wereldwijd vakmensen en klanten bij elkaar te brengen.

Date posted

12-12-2017

Expiry date

23-01-2018
Recent jobs
inBelgië
inOmgeving Antwerpen
inMidden Nederland
inNationaal / Internationaal
inOmgeving Antwerpen
12hoist4u op Twitter
Contact

12hoist4u (head office)
Kokermolen 6 - unit 1.07
3994 DH Houten (Utrecht)
The Netherlands
T: +31-(0)30-6342078
F: +31-(0)30-6342079
info@12hoist4u.com 

12hoist4u Norge AS
Brugata 14
3832 Lunde
Norway
T: +47-(0)35-706305
F: +47-(0)35-706309
norway@12hoist4u.com

Our customers
© 12hoist4u 2018 OTYS Recruiting Technology