Veiligheidsadvies

Hijsen, heffen en gespecialiseerd transport behoren tot de meest risicovolle werkzaamheden. Dat vraagt om kennis van de wetgeving, kennis van de juiste materialen en toepassing van de juiste technieken maar vooral ook om een goede inschatting van de risico’s van het werk.
Uiteindelijk zijn het mensen die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering, waarbij zij moeten beschikken over de wettelijk vereiste kennis. Voor veilige hijs-, hef- en transport werkzaamheden is echter veel meer vakmanschap vereist dan de wet eist.
Ondanks de uiterst complexe en gespecialiseerde materie bestaan er geen adviesbureaus die zich hebben gespecialiseerd in hijsen, heffen en speciaal transport.
De specialisten van 12hoist4u brengen uw veiligheidsvraagstukken in kaart, geven het juiste advies en/of de ondersteuning en begeleiding op maat. Zij helpen u de veiligheid te verhogen bij het uitvoeren van hijs-, hef- en gespecialiseerd transportwerk.

Adviseurs van 12hoist4u helpen u onder meer met de volgende vraagstukken:

  • Wet- en regelgeving op het gebied van hijsen, heffen en speciaal transport
  • Procedures en werkmethodes voor een veiliger uitvoering
  • Ontwikkeling, verkoop, aanschaf, gebruik en onderhoud van hijs- en hefmidden
  • Het vakmanschap van de medewerkers betrokken bij hijsen, heffen en speciaal transport
  • Omgevingsvraagstukken van invloed op de veiligheid

In veel gevallen zijn incidenten en ongevallen een aanleiding het veiligheidsniveau bij hijsen, heffen en speciaal transport te gaan verhogen. In toenemende mate worden onze specialisten al betrokken bij het incident onderzoek.

Vanzelfsprekend kunnen wij u ook voorzien van tijdelijke ondersteuning bij de uitvoering van uw veiligheidsbeleid gericht op hijsen, heffen en speciaal transport op MVK of HVK niveau.

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
12hoist4u op Twitter
Contact

Tiendweg 24
2671 SB Naaldwijk
Nederland
T: +31-(0)30-6342078
F: +31-(0)30-6342079
info@12hoist4u.com

Onze klanten
© 12hoist4u 2024 OTYS Recruiting Technology