Diensten

Of u nu een professionele medewerker voor enkele dagen, enkele weken of een heel jaar nodig heeft, wij hebben de kennis en kunde om uw organisatie te voorzien van het beste personeel. Bij de invulling van uw behoefte aan tijdelijk personeel, zult u een hoog service niveau en grote mate van ondersteuning ervaren als u van 12hoist4u gebruik maakt. Onze adviseurs zijn erkend en gekwalificeerd om niet alleen onze klanten, maar ook kandidaten, te ondersteunen bij de invulling van hun behoefte aan werk. In drukke tijden, als aanvullend vakbekwaam en ervaren personeel nodig is, heeft u de flexibiliteit om personeel in te huren, waardoor uw materiaal optimaal kan worden ingezet en u een hoge bezettingsgraad kunt realiseren.

Oplossingen voor vaste dienstverbanden

Bij functies die van vitaal belang zijn voor uw onderneming en welke u wilt invullen met eigen medewerkers en een vast dienstverband, bieden wij de mogelijkheid van een volledig werving- en selectietraject. In het geval u een algemeen manager, bedrijfsleider, planner, project manager, uitvoerder hijswerken, technisch manager, engineering medewerkers of KAM manager zoekt, kunnen wij u van dienst zijn. Wat uw behoefte ook mag zijn, onze werving en selectie oplossing begint met een bezoek aan uw bedrijf. Dit geeft ons inzicht in de werkwijze van uw organisatie, uw bedrijfscultuur en welk soort medewerkers binnen uw bedrijf passen. Tevens geeft dit bezoek inzicht in de functie die vacant is en hoe deze past binnen uw bedrijfsvoering. Wij kunnen het werving en selectie proces aanpassen aan uw specifieke eisen en met u samenwerken teneinde de juiste medewerker te selecteren. Op ons bedrijf wordt regelmatig een beroep gedaan vanwege ons ongeëvenaarde netwerk in de industrie, waardoor geen enkel ander werving en selectiebureau u deze dienst kan bieden.

Payroll services

Volledig concentreren op het runnen van uw bedrijf en uw waardevolle equipment, zonder operationeel personeel in dienst te hebben. Payrolling maakt dit mogelijk. 12hoist4u neemt de rol van wettelijk werkgever over, uitsluitend met het oogmerk van de salarisadministratie. Door dit op deze wijze te doen, nemen wij alle risico's aangaande de wetgeving welke op u van toepassing is over. U bepaald welke en hoeveel medewerkers u nodig heeft, voor welke periode en tegen welke vergoeding. Wij managen de salaris administratie, alle wetgeving, de verzekeringen (zoals ziektekosten, arbeidsverzuim en arbeidsongeschiktheid) en andere administratieve zaken die het hebben van personeel met zich meebrengt.

Adviesbureau

Onze moedermaatschappij, Hadimpro B.V., verzorgt volledig onafhankelijke adviesdiensten voor speciale hijs-, hef en transport problemen. Onafhankelijk, omdat Hadimpro geen equipment in eigendom heeft of in eigen beheer en op eigen risico inzet. Dit betekent, dat wij uw hijs-, hef- en transport problemen passievol en objectief beoordelen. Onze dienstverlening zorgt ervoor, dat onze klanten hun risico’s zo veel als mogelijk is elimineren. Zij kunnen met een omvangrijk project beginnen met de zekerheid goed voorbereid te zijn. Dat kan zelfs plaats vinden onder toezicht van een van onze adviseurs. Voor een volledig overzicht van onze diensten bent u van harte welkom op de website van Hadimpro B.V.
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
12hoist4u op Twitter
Contact

12hoist4u (hoofdkantoor)
Legmeerdijk 313 (kantoor 140 - 50)
1431 GB Aalsmeer
Nederland
T: +31-(0)30-6342078
F: +31-(0)30-6342079
info@12hoist4u.com

12hoist4u Postadres
Tiendweg 24
2671 SB
Naaldwijk

Onze klanten
© 12hoist4u 2024 OTYS Recruiting Technology